Na vsebino
{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Datum:
1. 3. 2025, 11:00 → 12:00
Lokacija:
Rogaška Slatina (center), Kulturni center Rogaška Slatina

ŠKRATKA NA DELU

Zabavna, interaktivna pustna predstava z glasbeno animacijo, Družinsko gledališče Kolenc

Sobota, 1. 3. 2025, ob 11.00, Kulturni center Rogaška Slatina

 Pustno rajanje s predstavo in pravljičnimi junaki Družinskega gledališča Kolenc je zabavna dogodivščina za vse male in velike pustne maske! NAJVEČJA, NAJBOLJ SMEŠNA IN NAJBOLJ POREDNA ŠKRATOVSKA ZABAVA !

Obiskala vas bosta naša smešna in nagajiva škratka Jole in Bole. Jole in Bole sta dva čisto navadna, radoživa in nagajiva škrata. Jole je tiskarski škrat in najraje krade črke in kdaj pa kdaj tudi kakšno celo besedo, in sicer z dobrim namenom, da se ljudje naučimo natančnosti in pozornosti. Bole pa je gozdni škrat in kar tako, iz čistega dolgega časa, nagaja gozdnim živalim in vsem drugim obiskovalcem. Jole ve, da lahko nagajamo samo za igro, za veselje ali za dober namen, zato je nekega dne naredil čudovit škratastičen načrt …
Po srčni, zabavni in animacijski predstavi bosta Jole in Bole poskrbela za pravo zabavno pustno rajanje. Ob tej priložnosti bomo po predstavi še zaplesali in s srčnimi darilci spodbudili maske, da se bodo predstavljale. Naša škratka poznata vragolije, ki jih ne zna nihče drug in pripomogla bosta, da bo zima odhitela, kolikor jo bodo nesle noge!

Vpiši se v abonma: https://visitrogaskaslatina.lnp.si/ 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.